Hvem står bag Gekko-tysk?
Læs her om forfatterne på Gekko.

 
Jacob Chammon
Jacob Chammon er uddannet lærer og arbejder som skoleleder på Deutsch-Skandinavische Gemeinschaftsschule i Berlin. Han har undervist tysk fra 6. - 10. klasse i Danmark, og er derudover en flittig kursus- og oplægsholder for sproglærere i Danmark og Tyskland. Jacob har skrevet flere lærebøger og er også forfatter på mange forløb til Gekko. Ab in den skiurlaub til mellemtrinnet og Mein Kiez og Ein großes Talent til udskoling.

Larissa Rieber Darell
Larissa er tysker og arbejder som lærer på Frederiks Barfoeds Skole på Frederiksberg. Hun underviser både i engelsk og tysk og brænder for at formidle fagene varieret og gennem digitale lærermidler.

Lisbet Svanøe
Lisbet Svanøe er kandidatstuderende i pædagogisk filosofi på DPU. Lisbet er uddannet folkeskolelærer fra Blaagaard Seminarium og har erfaring med bl.a. tyskundervisning i udskolingen og på mellemtrin fra flere forskellige skoler i Københavns Kommune. Lisbet har lavet flere forløb til Gekko-tysk: Müll oder Mahlzeit, Magersucht og Hundefutter. Lisbet har desuden i en årrække været forfatter til opgaver til tysk i PS Praktisk Sprog.

Lore Rørvig
Lore Rørvig har været folkeskolelærer og underviser nu på seminaret. Hun er lærerbogsforfatter på mange af Alineas udgivelser i tysk. Lore laver både materiale til mellemtrinnet og udskolingen. På udskolingen har hun været med til at lave Grammatik, forløbet Tierisch og Kultur.

Niels Agerskov
Niels Agerskov har arbejdet som sproglærer både i folkeskolen og på lærerseminaret. Niels har været redaktør på Alinea i sprogredaktionen og har været forfatter på Ach So! Niels har udarbejdet forløb til Gekko udskoling: Rock am Ring og Ein guter Film.

Shân Mari Linnet Nissen
Shân Mari Linnet Nissen har arbejdet som lærer i 12 år og undervist i både tysk og engelsk. Hun har arbejdet som forfatter og pædagogisk redaktør på Clio Online, Tyskfaget.dk. Shân arbejder nu som redaktør i sprogredaktionen på Alinea. Shân er opvokset i Sønderjylland i det tyske mindretal og med en walisisk mor.

Wybke Röwekamp Nissen
Wybke Nissen arbejder som lærer på STUK i Toftlund. Hun har meget undervisningserfaring gennem sin tid som lærer på både Nachschule Tingleff, Tine Vest i Tønder og Efterskolen Sine. Wybke underviser både i tysk og engelsk. Hun er opvokset i Sønderjylland i det tyske mindretal og med en walisisk mor.

 
Vil du være forfatter?
Har du en idé til et forløb eller nogle tekster i Bibliothek?
Er du god til at skrive på tysk?
Så send dit forslag til redaktør for Gekko-tysk, Shân Mari Nissen - [email protected]

 
Har du kritik?
Er der dele af Gekko-tysk som du synes fungerer rigtigt godt - eller som du slet ikke synes fungerer? Send gerne seriøs kritik til redaktør for Gekko-tysk, Shân Mari Nissen - [email protected]

Oplys navn, skole og hvilke klassetrin du underviser på med Gekko-tysk. Hvis der er noget du synes vi bør ændre, er det vigtigt at du begrunder hvad der er årsagen til din kritik.